Login Clienti
Nume cont: Parola:

Home Despre Noi Informatii financiare Clienti Servicii Cariere Contact Ajutor
Taxe si comisioane online Cont demo tranzactionare online
 
Cautare in site  
 
 

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTE REGULI.VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU ACESTE REGULI.


SSIF Estinvest S.A. poate detine informatii despre Dvs, pe care ni le-ati oferit (de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare, contract etc.). Aceste informatii pot include, printre altele, numele Dvs, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care folositi serviciile si produsele noastre.

1. Informatiile despre utilizatorii serviciului nostru pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor SSIF Estinvest S.A., cum ar fi:
1.1 procesarea ordinelor sau cererilor tale;
1.2 oferirea de produse si/sau servicii catre Dvs;
1.3 facturare;
1.4 solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor ;
1.5 contactarea Dvs (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text, pager sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale SSIF Estinvest S.A. sau in legatura cu produse si servicii ale unor terte parti atent selectionate, in cazul in care v-ati exprimat o dorinta expresa in acest sens.

2. Toate informatiile pe care le-ati furnizat la deschiderea contului online sunt strict confidentiale si nu vor fi divulgate nici unei terte parti.
2.1 Conform politicii noastre de protejare a informatiilor, putem oferi unor terte parti anumite informatii de ansamblu(statistice) referitoare la domeniile de interes ale utilizatorilor serviciului. Aceste informatii nu vor cuprinde informatii personale de identificare, cu exceptia cazurilor cand acest lucru este acceptat explicit de dumneavoastra sau in cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea sau procedurile judiciare.

 
 
Asistenta Site

Pentru orice nelamuriri sau informatii suplimentare legate de site si tranzactionarea online nu ezitati sa ne contactati la
tel: (0237)221804 sau email:contact@estinvest.ro
persoana de contact: Ica Surcel

Cum functioneaza
 
Trimite unui
prieten
Tipareste
pagina
Solutionarea alternativa a litigiilor in domeniul financiar non-bancar
www.salfin.ro
Bursa de valori Bucuresti
www.bvb.ro
Depozitarul Central
www.depozitarulcentral.ro
Comisia nationala de valori Mobiliare
www.asfromania.ro
Banca Nationala a Romaniei
www.bnr.ro
 
 
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE  |   TERMENI SI CONDITII  |  HARTA SITE  |   SANCTIUNI INT. ©2003 Estinvest SA. Toate drepturile rezervate.