Login Clienti
Nume cont: Parola:

Home Despre Noi Informatii financiare Clienti Servicii Cariere Contact Ajutor
Taxe si comisioane online Cont demo tranzactionare online
 
Cautare in site  
 
 

 

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTI TERMENI SI CONDITII IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII.

Drepturi de proprietate intelectuala

Materialele prezentate pe site-ul ESTINVEST sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi la marca sau alte drepturi de proprietate intelectuala. Reproducerea, difuzarea, stocarea, emisia, transmiterea, retransmiterea, transferarea, comunicarea publica, transformarea, inchirierea sau utilizarea in orice alt mod a acestora, fara acordul prealabil si in scris al ESTINVEST si/sau al titularilor lor, constituie o violare a drepturilor in cauza si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa.


Clauze de neraspundere

ESTINVEST S.A. nu garanteaza in nici un fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site-ul ESTINVEST. Datele si informatiile referitoare la valori mobiliare sau la alte instrumente financiare, accesibile publicului pe acest site, nu constituie recomandari, indicii sau garantii ale calitatii sau performantelor acestor instrumente. ESTINVEST S.A. nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de pierderi sau daune ce ar putea rezulta, direct sau indirect, din sau in legatura cu utilizarea site-ului ESTINVEST sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

Analizele, comentariile si opiniile exprimate de terte persoane prin intermediul site-ului ESTINVEST reprezinta punctul de vedere al autorilor acestora si nu angajeaza in nici un fel raspunderea ESTINVEST. 

ESTINVEST S.A. isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in  orice moment si fara nici o informare prealabila.

Desi obiectivul nostru este de a va transmite informatii actualizate si exacte, societatea nu  poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, cu toate ca vom depune toate diligentele pentru remedierea acestora. ESTINVEST nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe acest site.

In conformitate cu prevederile legii 677/2001 dispuneti de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea   acestor drepturi va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii 'Contact' din site.

ESTINVEST S.A nu isi asuma raspunderea pentru nici o pierdere de date sau informatii rezultate din intarzieri, ordine neonorate sau care nu ajung la destinatar, cauzate de evenimente care nu sunt sub controlul ESTINVEST sau prin erori de orice natura din partea utilizatorului. ESTINVEST nu garanteaza ca:
a) serviciul va fi neintrerupt sau fara erori
b) serviciul, sau serverul care il pune la dispozitia utilizatorilor este lipsit de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor si nu pot fi responsabila de vreo actiune pe care o intreprindeti pe baza respectivelor informatii sau a serviciului.

In nici o circumstanta ESTINVEST nu poate fi responsabila pentru pierderi de natura directa sau indirecta rezultate din sau legate in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului, a acestui site web sau site-uri web in legatura cu acesta.

Am citit cele enuntate mai sus si declar ca sunt de acord cu aceste mentiuni.

 
 
Asistenta Site

Pentru orice nelamuriri sau informatii suplimentare legate de site si tranzactionarea online nu ezitati sa ne contactati la
tel: (0237)221804 sau email:contact@estinvest.ro
persoana de contact: Ica Surcel

Cum functioneaza
 
Trimite unui
prieten
Tipareste
pagina
Solutionarea alternativa a litigiilor in domeniul financiar non-bancar
www.salfin.ro
Bursa de valori Bucuresti
www.bvb.ro
Depozitarul Central
www.depozitarulcentral.ro
Comisia nationala de valori Mobiliare
www.asfromania.ro
Banca Nationala a Romaniei
www.bnr.ro
 
 
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE  |   TERMENI SI CONDITII  |  HARTA SITE  |   SANCTIUNI INT. ©2003 Estinvest SA. Toate drepturile rezervate.