Login Clienti
Nume cont: Parola:

Home Despre Noi Informatii financiare Clienti Servicii Cariere Contact Ajutor
Taxe si comisioane online Cont demo tranzactionare online
 
Cautare in site  
 
> Stiri > Analiza > Comunicate > Curs > Indici > Rapoarte > NewsIn

Informare corectitudine date de contact clienti 26.03.2019

Stimati Clienti,


Ca urmare a actualizarii prevederilor legislative prin REGULAMENTUL DELEGAT (UE) 2017/565 de completare a Directivei 2014/65/UE a Parlamentului European si a Consiliului(MIFID) in ceea ce priveste cerintele organizatorice si conditiile de functionare aplicabile firmelor de investitii si termenii definiti in sensul directivei mentionate, va comunicam ca in calitate de client al Estinvest va vom informa trimestrial despre actiunile si/ sau soldul detinut in contul dvs. de tranzactionare deschis la Estinvest.

Articolul 63, Regulamentul delegat (UE) 565/ 2017

Declaratii privind instrumentele financiare sau fondurile clientilor [Articolul 25 alineatul (6) din Directiva 2014/65/UE]

(1)Firmele de investitii care detin instrumente financiare sau fonduri ale clientilor transmit, cel putin trimestrial, fiecarui client pentru care detin instrumente financiare sau fonduri, o declaratie furnizata pe un suport durabil privind instrumentele financiare sau fondurile respective, cu exceptia cazului in care o asemenea declaratie a fost furnizata in cadrul oricarei alte declaratii periodice.  

Prin urmare, avem rugamintea sa verificati datele de contact furnizate catre Estinvest si sa va asigurati ca ne-ati declarat o adresa de email valida (considerata de asemenea suport durabil), astfel incat sa va putem transmite situatia in format electronic, pentru a nu fi necesar sa va fie trimisa prin posta.

Mentionam ca in aplicarea respectivelor prevederi legale, ESTINVEST a decis ca expedierea situatiei prin email sa nu fie taxata.

Va rugam sa ne contactati pentru actualizarea adresei de email. Termenul pentru transmiterea datelor este 15 aprilie 2019.

Va multumim pentru colaborare!

 

 
Trimite unui
prieten
Tipareste
pagina
Solutionarea alternativa a litigiilor in domeniul financiar non-bancar
www.salfin.ro
Bursa de valori Bucuresti
www.bvb.ro
Depozitarul Central
www.depozitarulcentral.ro
Comisia nationala de valori Mobiliare
www.asfromania.ro
Banca Nationala a Romaniei
www.bnr.ro
 
 
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE  |   TERMENI SI CONDITII  |  HARTA SITE  |   SANCTIUNI INT. ©2003 Estinvest SA. Toate drepturile rezervate.