Login Clienti
Nume cont: Parola:

Home Despre Noi Informatii financiare Clienti Servicii Cariere Contact Ajutor
Taxe si comisioane online Cont demo tranzactionare online
 
Cautare in site  
 
 

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTE REGULI.VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU ACESTE REGULI.


ESTINVEST S.A. (in continuare "ESTINVEST"), cu sediul in Focsani, str. Republicii, nr. 9, jud. Vrancea, CUI 8017326, nr. inmatriculare J/39/663/1995, este inregistrata la ANSPDCP in calitate de operator de date cu caracter personal avand numarul de inregistrare 4284.

ESTINVEST va sta la dispozitie pentru orice nelamurire privind prelucrarea datelor cu caracter personal, de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00 – 17:30.
Responsabilul cu protectia datelor cu caracter personal poate fi contactat:
- Prin email, la adresa: gdpr@estinvest.ro
- Prin telefon, la numarul: 0237 238 900 sau fax, la numarul: 0237 237 471
- Prin posta, la adresa: Focsani, str. Republicii, nr. 9, jud. Vrancea, cod postal 620018

Tranzactionarea pe piata de capital oferita de ESTINVEST in calitate de societate de servicii de investitii financiare implica prelucrarea datelor dvs cu caracter personal necesare pentru: actualizarea contului de client, lansarea ordinelor si executarea tranzactiilor, trimiterea extraselor de cont, vizualizarea portofoliului dvs, procesarea operatiunilor financiare, transmiterea informarilor/ notificarilor de orice fel legate de serviciile asigurate, raspunsul la solicitarile dvs.

Prelucrarea datelor dvs cu caracter personal este bazata pe Contractul dintre parti si/sau indeplinirea obligatiilor legale, in scopul bunei gestionari a serviciilor furnizate.

DATE CU CARACTER PERSONAL

Baza legala

ESTINVEST prelucreaza datele cu caracter personal cu respectarea Regulamentului UE nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Scopul prelucrarii datelor

ESTINVEST administreaza datele cu caracter personal ale persoanelor eligibile in scopul identificarii acestora, in vederea efectuarii oricare operatiuni cu scopul prestarii serviciilor de investitii financiare si pentru indeplinirea obligatiilor legale si contractuale ale ESTINVEST fata de dvs.

Pe scurt, ESTINVEST va prelucra datele dvs cu caracter personal:
- Pentru prestarea serviciilor noastre;
- Pentru imbunatatirea serviciilor oferite;
- Pentru individualizarea serviciilor pe care le oferim.

Tipul de date prelucrate

Datele cu caracter personal prelucrate de ESTINVEST sunt, fara ca enumerarea sa fie limitativa:
- Nume si prenume;
- Cod numeric personal;
- Serie si nr. document identitate;
- Numar telefon;
- Adresa e-mail;
- Adresa de domiciliu/corespondenta;
- Semnatura;
- Nume user.

Transferul datelor cu caracter personal

ESTINVEST nu va comunica datele personale ale clientului unei terte parti, alta decat cele mentionate mai jos, fara acordul clientului.

ESTINVEST poate comunica datele personale ale clientului unor terte parti, precum: agentii de aplicare a legii, organe guvernamentale, organizatii de reglementare, instante sau alte autoritati publice daca exista aceasta obligatie legala, instituriile pietei de capital, prestatori servicii posta/curierat.

Drepturile clientului

ESTINVEST a luat masurile de precautie necesare pentru a asigura clientul ca drepturile sale de protectie a datelor sunt respectate corespunzator.

Aceste drepturi sunt:
- dreptul de a obtine din partea ESTINVEST o confirmare ca prelucreaza datele cu caracter personal și de a avea acces la acestea (dreptul de acces);
- dreptul de a rectifica sau completa datele cu caracter personal inexacte sau incomplete (dreptul la rectificare);
- dreptul la ștergerea datelor (dreptul de a fi uitat);
- dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii (dreptul la restrictionarea prelucrarii);
- dreptul de a se opune prelucrarii datelor cu caracter personal în scop publicitar;
- dreptul de a depune plangere la autoritatea de supraveghere -ANSPDCP;
- dreptul de a primi datele cu caracter personal prelucrate de ESTINVEST sau de a solicita acestuia sa le transmita unui alt operator (dreptul la portabilitatea datelor).

Mentiuni

Mentionam ca pentru a determina perioada pentru care vor fi prelucrate datele dvs luam in calcul durata pana la expirarea obligatiilor contractuale si a termenelor legale de pastrare a acestora dupa incetarea contractului.

Refuzul dvs de a accepta prelucrarea acestor date in scopurile mentionate are ca efect imposibilitatea continuarii prestarii serviciilor catre dvs, fiind necesara incheierea relatiei contractuale prin transmiterea catre noi a Cererii de reziliere.

Tranzactionarea pe piata de capital oferita de ESTINVEST in calitate de societate de servicii de investitii financiare implica prelucrarea datelor dvs cu caracter personal necesare pentru: actualizarea contului de client, lansarea ordinelor si executarea tranzactiilor, trimiterea extraselor de cont, vizualizarea portofoliului dvs, procesarea operatiunilor financiare, transmiterea informarilor/ notificarilor de orice fel legate de serviciile asigurate, raspunsul la solicitarile dvs.

Prelucrarea datelor dvs cu caracter personal este bazata pe Contractul dintre parti si/sau indeplinirea obligatiilor legale, in scopul bunei gestionari a serviciilor furnizate.

ESTINVEST a luat toate masurile tehnice si organizationale pentru protejarea si securizarea datelor dvs pe care le pastram in siguranta, in vederea cresterii nivelului de protectie a datelor personale si crearea unui climat de incredere care sa permita fiecarei persoane controlul asupra propriilor date.

Investitiile bursiere necesita accesul investitorilor la informatiile de ultima ora referitoare atat la emitentii tranzactionati (cotatii, comunicate, stiri, oferte etc), la instrumentele financiare disponibile cat si la principalele evenimente cu impact asupra domeniului financiar-bancar, climatului economic si politic. ESTINVEST va faciliteaza accesul la informatii cat mai complete si permanent actualizate pentru ca serviciile noastre de intermediere financiara sa fie la cele mai inalte standarde si sa raspunda asteptarilor si nevoilor dvs.

 
 
Asistenta Site

Pentru orice nelamuriri sau informatii suplimentare legate de site si tranzactionarea online nu ezitati sa ne contactati la
tel: (0237)221804 sau email:contact@estinvest.ro
persoana de contact: Ica Surcel

Cum functioneaza
 
Trimite unui
prieten
Tipareste
pagina
Solutionarea alternativa a litigiilor in domeniul financiar non-bancar
www.salfin.ro
Bursa de valori Bucuresti
www.bvb.ro
Depozitarul Central
www.depozitarulcentral.ro
Comisia nationala de valori Mobiliare
www.asfromania.ro
Banca Nationala a Romaniei
www.bnr.ro
 
 
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE  |   TERMENI SI CONDITII  |  HARTA SITE  |   SANCTIUNI INT. ©2003 Estinvest SA. Toate drepturile rezervate.