Login Clienti
Nume cont: Parola:

Home Despre Noi Informatii financiare Clienti Servicii Cariere Contact Ajutor
Taxe si comisioane online Cont demo tranzactionare online
 
Cautare in site  
 
> Ce si cum > Taxe Online > Persoane fizice > Persoane juridice

De ce Estinvest?
Optand pentru sistemul de tranzactionare online, veti avea acces la un mecanism securizat care va permite transmiterea de ordine in timp real pe piata BVB  , vizualizarea cotatiilor in timp real pe piata BVB si accesul la o multitudine de informatii si instrumente care sa va faca luarea deciziei mai usoara (informatii despre emitenti precum si un istoric al comunicatelor transmise de catre acestia, grafice privind evolutia actiunilor, posibilitatea setarii unor alerte preferentiale care sa atentioneze vizual sau sonor asupra atingerii anumitor praguri prestabilite de catre utilizator, accesul la un ticker ce permite urmarirea  desfasurarii tranzactiilor pe intreaga piata sau pe anumite simboluri, fie din portofoliu, fie stabilite de catre utilizator cu ajutorul unor liste preferentiale, informatii despre valoarea si evolutia portofoliului propriu, istoricul activitatii si ordinelor transmise, etc). Accesul la unele din aceste facilitati nu este restrictiv (doar pentru clientii inregistrati), ci este permis tuturor vizitatorilor, accesand  "cont demonstrativ" din homepage.
Toate acestea la un pret accesibil cu o grila de comisioane flexibila in functie de nevoile dumneavoastra.
Puteti deschide acum un cont pentru a tranzactiona online pentru persoane fizice sau juridice.

Cum se procedeaza?
Pentru a deveni client ESTINVEST este necesar sa completati formularele specifice, respectiv contractul de intermediere, formularul de deschidere de cont, anexa spot, anexa cont la distanta, grila comisioane, specimen semnatura si declaratie persoane initiate (daca este cazul) pentru persoanele fizice sau contractul de intermediere, formularul de deschidere de cont, hotararea C.A., declaratie activitate, anexa spot, anexa cont la distanta, grila comisioane, specimen semnatura si declaratie persoane initiate (daca este cazul) pentru persoanele juridice.

Pentru tranzactionarea pe piete externe, completati suplimentar Anexa la contractul de servicii de investitii financiare, cu privire la investitiile pe pietele externe de capital.

Dupa ce completati si semnati documentele mentionate anterior, va rugam sa le trimiteti prin posta la sediul central al ESTINVEST, impreuna cu copia B.I./C.I./pasaport, factura de utilitati pe numele titularului contului, nu mai veche de 3 luni de zile, cu specificarea adresei de domiciliu si informatii despre contul bancar prin extras de cont sau CEC stampilat, pentru persoanele fizice, respectiv copia B.I./C.I./pasaport pentru reprezentantul legal si imputernicitul persoanei juridice, certificatul de inregistrare al societatii la Oficiul National al Registrului Comertului, actul constitutiv/contractul de societate si statutul, imputernicirea, in original, pentru persoana care reprezinta persoana juridica, daca aceasta nu este reprezentantul legal, certificat constatator eliberat de catre Oficiul National al Registrului Comertului, codul LEI (codul unic de identificare al unei entitati, persoana juridica - Legal Entity Identifier) si informatii despre contul bancar prin extras de cont sau CEC stampilat, pentru persoanele juridice.

Inainte de a incepe completarea formularelor va rugam sa cititi documentul de prezentare, informarea referitoare la Fondul de Compensare a Investitorilor, precum  si contractul si sa luati la cunostinta de taxele si comisioanele practicate. De asemenea, va rugam sa cititi si informarea referitoare la obligatia notificarii tranzactiilor efectuate de catre persoanele care exercita responsabilitati de conducere in cadrul emitentilor listati.
Daca va hotariti asupra unui Cont Online Taxele si comisioanele sint cele de aici.

 

Tipurile de conturi  pe care le puteti deschide accesand sistemul de tranzactionare on line al ESTINVEST sunt:
- cont online;

Prin prezentarea la sediul societatii, clientii pot solicita deschiderea unui cont de tipul:
- cont asistat.

         - cont discretionar

 

Modalitati de plata 

Date de identificare ESTINVEST SA: Nr. ORC J39/663/1995, CUI: 8017326

Clientul poate face platile IN/DIN contul sau prin una din metodele de mai jos:
1. utilizand contul sau bancar
ESTINVEST efectueaza operatiunile bancare cu clientii sai utilizand bancile: Banca Comerciala Romana (BCR), BRD Societe Generale,Banca Transilvania, UniCredit, Banca Carpatica si Raiffeisen Bank in urmatoarele conturi:

 

BANCA

 

CONTBCR     - Sucursala Focsani

 

 

RO15 RNCB 0267 0096 1151 0781 (RON) 

RO69 RNCB 0267 0096 1151 0003 (EUR)

RO58 RNCB 0267 0096 1151 0007 (USD)


BRD Societe Generale - Sucursala Focsani

 

RO67 BRDE 400S V019 8715 4000 (RON)

RO73 BRDE 400S V058 4278 4000 (USD)

 

Banca Transilvania Sucursala Focsani

 

RO74 BTRL 0400 1202 2766 1803 (RON)

RO34 BTRL 0400 2202 2766 18XX (USD )

RO14 BTRL 0400 4202 2766 1801 (EUR)

RO46 BTRL 0400 7202 2766 18XX (GBP)


UniCredit  Tiriac Bank         Sucursala Focsani

RO88 BACX 0000 0045 7141 9001 (RON)


Patria Bank - Agentia Focsani

RO09 CARP 0400 0020 7329 RO01 (RON)

 

Raiffeisen Bank - Sucursala Focsani


 

RO95 RZBR 0000 0600 0829 2086 (RON)In functie de banca unde detine contul clientul, aceste operatiuni vor beneficia de un timp de executie diferit. In cazul in care contul clientului este deschis la una din bancile mentionate, iar plata se face catre contul ESTINVEST din aceeasi banca, aceste operatiuni dureaza max. 24 ore.

2. utilizand ghiseul bancii din localitatea clientului
Clientul are posibilitatea sa faca transferuri de bani IN/DIN contul sau fara a detine un cont bancar sau sa se deplaseze la sediul ESTINVEST. Pentru acest lucru clientul poate sa se prezinte la ghiseul oricarei filiale a uneia din bancile mentionate mai sus si sa solicite transmiterea sumei catre contul ESTINVEST de la banca respectiva.
In cazul in care clientul solicita transferul unei sume DIN contul sau si intentioneaza sa ridice suma respectiva de la ghiseul bancii, trebuie sa se prezintei cu actul de identitate la banca respectiva dupa ce a solicitat in prealabil societatii noastre realizarea unui asemenea transfer.

3. utilizand casieria ESTINVEST
In acest caz, operarea transferurilor de bani IN contul clientului se realizeaza imediat. Retragerea unui sume de bani DIN contul clientului se realizeaza numai prin cont bancar personal sau mandat postal transmis pe adresa postala a titularului.


CONDITIILE IN CARE ESTINVEST S.A. VA PRESTA SERVICII DE ADMINISTRARE A PORTOFOLIULUI


Tranzactionarea intrumentelor financiare pe piata de capital implica riscuri determinate printre altele de: fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau profiturilor, fluctuatia cursului de schimb.

 
Asistenta Site

Pentru orice nelamuriri sau informatii suplimentare legate de site si tranzactionarea online nu ezitati sa ne contactati la
tel: (0237)221804 sau email:contact@estinvest.ro
persoana de contact: Ica Surcel

Cum functioneaza
 
Trimite unui
prieten
Tipareste
pagina
Solutionarea alternativa a litigiilor in domeniul financiar non-bancar
www.salfin.ro
Bursa de valori Bucuresti
www.bvb.ro
Depozitarul Central
www.depozitarulcentral.ro
Comisia nationala de valori Mobiliare
www.asfromania.ro
Banca Nationala a Romaniei
www.bnr.ro
 
 
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE  |   TERMENI SI CONDITII  |  HARTA SITE  |   SANCTIUNI INT. ©2003 Estinvest SA. Toate drepturile rezervate.