Login Clienti
Nume cont: Parola:

Home Despre Noi Informatii financiare Clienti Servicii Cariere Contact Ajutor
Taxe si comisioane online Cont demo tranzactionare online
 
Cautare in site  
 
> Stiri > Analiza > Comunicate > Curs > Indici > Rapoarte > NewsIn

BVB lanseaza proiectul special Leii BVB prin care premiaza investitorii individuali activi la bursa 27.01.2017
sursa : BVB  

Bursa de Valori Bucuresti (BVB), impreuna cu Paravion, cea mai mare agentie de turism online din Romania, au lansat in data de 26 ianuarie 2017 „Leii BVB”, un proiect special care are scopul sa stimuleze si sa rasplateasca investitorii persoane fizice care au o prezenta activa pe piata de capital locala. Proiectul „Leii BVB” se va desfasura pe parcursul intregului an 2017 si marcheaza aniversarea a 150 de ani de existenta a monedei nationale, leul.

Competitia „Leii BVB” va avea loc in perioada februarie-decembrie 2017, timp in care vor avea loc extrageri lunare in urma carora vor fi premiati cei mai activi investitori individuali de la Bursa de Valori Bucuresti. Astfel, investitorii care au realizat cel putin o tranzactie pe luna vor putea participa la extragerile lunare in care pot castiga drept premiu un city-break intr-un oras faimos din Europa sau, in unele luni, chiar in destinatii exotice precum Dubai sau Kenya.

„Va invitam sa faceti parte din fascinanta lume a investitiilor si tranzactiilor la bursa. Cand vorbim de burse de valori vorbim de bani si suntem mandri ca putem asocia brandul BVB cu impresionanta istorie a monedei nationale a Romaniei. Suntem incantati ca firmele de brokeraj vor avea prin acest proiect oportunitati suplimentare sa construiasca relatii productive cu tot mai multi clienti,” a spus Ludwik Sobolewski, directorul general al BVB.

„Acest proiect fara precedent initiat de BVB vrea sa transforme romanii din straini fata de piata de capital in oameni care regasesc aici dorinta de a investi si beneficiaza, in timp, fie de cresterea generala a pretului actiunilor, fie de obtinerea de dividende consistente. Toate acestea speram sa se intample gradual, odata cu imbunatatirea educatiei financiare a cat mai multor romani, motiv pentru care Grupul BVB investeste in numeroase proiecte educationale alaturi de partenerii sai din ce in ce mai numerosi,” a declarat presedintele Bursei de Valori Bucuresti, Lucian Anghel.

Principalele reguli ale competitiei:

Participarea este gratuita si se adreseaza investitorilor individuali care au minim 18 ani
Competitia este deschisa tuturor investitorilor individuali care tranzactioneaza pe una dintre pietele Bursei de Valori Bucuresti
Toate tranzactiile sunt eligibile pentru extragere si nu exista nicio valoare minima a investitiei
Un investitor individual poate sa inregistreze maxim 100 de tranzactii in fiecare luna
Extragerea este aleatorie. 150 de tranzactii vor fi extrase aleatoriu, iar tranzactia cu cea mai mare valoare va fi declarata castigatoare
Toti investitorii trebuie sa isi inregistreze tranzactia completand formularul de pe site-ul www.leii-bvb.ro
„Paravion a sustinut intotdeauna mediul de afaceri local si investitorii care aleg sa contribuie activ la dezvoltarea acestuia. Piata romaneasca de capital are nevoie de investitii responsabile si de jucatori inspirati. Si cum multe idei de succes vin in momente de relaxare, le oferim investitorilor aceste city break-uri in cele mai apreciate destinatii ale anului,” a declarat Remus Visan, directorul general al Paravion.

Mai multe detalii despre competitie, puteti gasi pe site-ul www.leii-bvb.ro

 
Cauta in arhiva
L M M J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
 
Trimite unui
prieten
Tipareste
pagina
Solutionarea alternativa a litigiilor in domeniul financiar non-bancar
www.salfin.ro
Bursa de valori Bucuresti
www.bvb.ro
Depozitarul Central
www.depozitarulcentral.ro
Comisia nationala de valori Mobiliare
www.asfromania.ro
Banca Nationala a Romaniei
www.bnr.ro
 
 
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE  |   TERMENI SI CONDITII  |  HARTA SITE  |   SANCTIUNI INT. ©2003 Estinvest SA. Toate drepturile rezervate.