Login Clienti
Nume cont: Parola:

Home Despre Noi Informatii financiare Clienti Servicii Cariere Contact Ajutor
Taxe si comisioane online Cont demo tranzactionare online
 
Cautare in site  
 
> Stiri > Analiza > Comunicate > Curs > Indici > Rapoarte > NewsIn

OFERTA DE VANZARE ACTIUNI MEDLIFE 06.12.2016
sursa : BVB  

Prin Decizia ASF 2207/05.12.2016 s-a aprobat prospectul aferent ofertei publice de vanzare pentru un numar maxim de 8.840.480 Actiuni Oferite emise de MedLife SA lansata de V4C Eastern Europe Holding V Limited si International Finance Corporation.

Pretul Maxim de Oferta este de 35 RON per Actiune Oferita

PERIOADA DE OFERTA

8 (opt) Zile Lucrătoare, de la data de 6 decembrie 2016 si pana la data de 15 decembrie 2016 inclusiv – pentru Investitorii Institutionali;

7 (sapte) Zile Lucrătoare, de la data de 7 decembrie 2016 si pana la data de 15 decembrie 2016 inclusiv – pentru Investitorii de Retail.

Intermediarul ofertei publice este sindicatul de intermediere format din Raiffeisen Bank SA si Wood & Company Financial Services a.s.

Orice firma de investitii sau institutie de credit calificata ca participant la sistemul de tranzactionare al Bursei de Valori Bucuresti poate prelua subscrieri in cadrul Ofertei.

Oferta consta din oferirea de catre Actionarii Vanzători a unui numar de pana la 8.840.480 Actiuni existente sub forma de Actiuni Oferite constand intr-un numar de 8.036.800 actiuni de baza (″Actiuni de Baza″) si intr-un numar maxim suplimentar de 803.680 actiuni supraalocate (″Actiuni Supraalocate″).

Oferta este structurata ca o oferta de Actiuni Oferite (i) catre publicul din România si (ii) in afara teritoriului Statelor Unite in cadrul unor tranzactii offshore in baza prevederilor Regulamentului S.

Oferta este împartita in doua transe ("Transele Ofertei"), dupa cum urmeaza:

(1) un procent de 15% din Actiunile Oferite (un număr de 1.326.072 Actiuni) va fi oferit initial oricaror persoane fizice sau persoane juridice care nu intrunesc criteriile de incadrare ca Investitori Institutionali si

(2) Actiunile Oferite ramase (un numar de 7.514.408 Actiuni) vor fi oferite catre (i) institutii de credit, (ii) firme de investitii, (iii) organisme de plasament colectiv (fonduri de investitii colective, societati de investitii

si/sau societati de administrare a investitiilor), (iv) societati de asigurare, (v) fonduri de pensii si societati de administrare a respectivelor fonduri, (vi) traderi, (vii) societati fiduciare (trust companies), (viii) institutii financiare internationale (IFI), (ix) alti investitori considerati de Manageri a fi investitori institutionali in conformitate cu regulamentele interne ale Managerilor si (x) alte institutii financiare, inclusiv banci depozitare ("Investitori Institutionali") ("Transa Investitorilor Institutionali").

Dimensiunea finala a fiecarei Transe a Ofertei va fi determinata de Actionarii Vanzatori impreuna cu Societatea si in urma recomandarii Managerilor, pe baza nivelului subscrierilor primite de la investitori, la Data Alocarii, care se estimeaza a fi 15 decembrie 2016.

Pentru Transa Investitorilor de Retail Piata de oferte publice va fi configurata pentru Oferta dupa cum urmeaza:

a) POFA : piata de oferte publice destinata Transei Investitorilor de Retail pentru subscrierile de cel putin 100 si cel mult 200 Actiuni Oferite. Investitorii de Retail vor primi o alocare garantata de 100% pentru maximum 200 Actiuni Oferite subscrise pe Investitor de Retail pe baza principiului « primul-venit, primul-servit », pana la un numar total de 350.000 de Actiuni Oferite, conform termenilor si conditiilor din Prospect.

b) POFS: piata de oferte publice destinata Transei Investitorilor de Retail, pentru Investitorii de Retail care depun subscrieri individuale sau cumulate care depasesc 200 Actiuni Oferite per investitor. Ordinele inregistrate in aceasta piata sunt pentru subscrieri negarantate, iar alocarea se va efectua pro-rata, conform termenilor si conditiilor din Prospect.

Pretul de oferta pentru investitorii de retail va fi egal cu pretul stabilit pentru Transa Investitorilor Institutionali la care se aplica un discount de 5% - in cazul investitorilor de retail ale caror subscrieri valide de actiuni au fost inregistrate in sistemul de tranzactionare al BVB in primele 4 (patru) Zile Lucratoare ale Perioadei de Oferta pentru retail (pana la 12.12.2016 inclusiv).

ESTINVEST nu va percepe niciun comision de intermediere in legatura cu subscrierile realizate de investitori in Transa Investitorilor de Retail.

Mai multe informatii puteti afla la adresele:

http://www.bvb.ro/Juridic/files/OfertaMedLife/MedLife-IPO-Prospect-RO.pdf

sau

http://www.bvb.ro/offers/medlife/toprospectmedlife

 
Cauta in arhiva
L M M J V S D
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
 
Trimite unui
prieten
Tipareste
pagina
Solutionarea alternativa a litigiilor in domeniul financiar non-bancar
www.salfin.ro
Bursa de valori Bucuresti
www.bvb.ro
Depozitarul Central
www.depozitarulcentral.ro
Comisia nationala de valori Mobiliare
www.asfromania.ro
Banca Nationala a Romaniei
www.bnr.ro
 
 
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE  |   TERMENI SI CONDITII  |  HARTA SITE  |   SANCTIUNI INT. ©2003 Estinvest SA. Toate drepturile rezervate.