Login Clienti
Nume cont: Parola:

Home Despre Noi Informatii financiare Clienti Servicii Cariere Contact Ajutor
Taxe si comisioane online Cont demo tranzactionare online
 
Cautare in site  
 
> Despre Estinvest > Istoric > Rezultate financiare > Actionari
> Echipa > Petitii

DESPRE ESTINVEST  

DATE DE IDENTIFICARE SSIF-Societatea de servicii de investitii financiare - S.S.I.F ESTINVEST S.A. cu sediul in Focsani, str. Republicii nr. 9, jud. Vrancea, tel. 0237/238900,fax. 0237/237471, e-mail: esin@estinvest.ro, inregistrata la Registrul Comertului Vrancea sub nr. J39/663/1995, cod unic de inregistrare 8017326, cont Banca Transilvania Sucursala Focsani, autorizata prin Decizia nr. 1947/15.10.2007 de catre Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare, , care a fost inglobata in Autoritatea de Supraveghere Financiara, Sector Instrumente si Servicii Financiare, cu sediul in Bucuresti, Spaiul Independentei nr. 15, sector 5 Serviciul Protectia Investitorilor - tel.: 021 6596 308 , e-mail office@asfromania.ro, nr. de inscriere in Registru C.N.V.M. PJR01SSIF/390040, cod operator date personale nr. 4284, reprezentata legal prin Tudoran Petrica, Presedinte C.A

De la infiintare, in 1995, firma noastra a crescut continuu, devenind astazi una dintre cele mai active de pe piata de capital romaneasca. ESTINVEST S.A. este membru al Bursei de Valori Bucuresti, Sibiu Stock Exchange si membru al Asociatiei Brokerilor. Capitalul social al firmei a crescut de la 66 milioane lei vechi la infiintare la 5.400.000 RON astazi, adaptandu-se permanent la noile cerinte ale pietei de capital romanesti.

ESTINVEST S.A. este o firma dinamica, cu un personal tanar si ambitios, avand o buna pregatire profesionala. Succesul nostru, ca si cel al clientilor nostri se bazeaza pe calitatea oamenilor si a ideilor lor.
Membrii Consiliului de Administratie sunt D-l Petrica TUDORAN - presedinte, D-na Elena NICOLAE - vicepresedinte si D-l Valentin SIMULESCU - membru, iar cei ai conducerii executive sunt D-l Lucian Ovidiu ISAC  Director General, D-l Marian  LUPU Director  Adjunct, D-na Tatiana ISAC Director Economic, D-l Chiriac Marcel MURGOCI Director Operatiuni si Persoana responsabila cu protectia datelor cu caracter personal, D-na Emanuela BODAS, Director Comercial, D-na Florentina STANCIULESCU, RCCI, D-na Carmen Lidia PERJU-LUPU , Persoana responsabila cu evaluarea si administrarea riscurilor ,toti cu o inalta pregatire si experienta pe piata de capital romaneasca.

Structura organizatorica a ESTINVEST S.A., reflectata de organigrama, respecta reglementarile ASF/CNVM si asigura buna functionare a societatii.

 
   
 
Asistenta Site

Pentru orice nelamuriri sau informatii suplimentare legate de site si tranzactionarea online nu ezitati sa ne contactati la
tel: (0237)221804 sau email:contact@estinvest.ro
persoana de contact: Ica Surcel

 
Trimite unui
prieten
Tipareste
pagina
Solutionarea alternativa a litigiilor in domeniul financiar non-bancar
www.salfin.ro
Bursa de valori Bucuresti
www.bvb.ro
Depozitarul Central
www.depozitarulcentral.ro
Comisia nationala de valori Mobiliare
www.asfromania.ro
Banca Nationala a Romaniei
www.bnr.ro
 
 
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE  |   TERMENI SI CONDITII  |  HARTA SITE  |   SANCTIUNI INT. ©2003 Estinvest SA. Toate drepturile rezervate.